Apteq Sensitive Hammastahna 60 ml

Apteq Sensitive hammastahna sopii vihloville hampaille tehokkaan ja hellävaraisen Arginiini-kalsium -systeemin ansiosta.
Pakkauskoko:
60 ml
Markkinoija:
Fennogate Finland Oy
Tuotetta varastossa
7,98 €
133,00 € / 0.0600
Vihloville hampaille, kuivalle herkälle suulle ja aftojen ja hammaseroosion ehkäisyyn.
Pese hampaat Apteq Sensitive Hammastahnalla aamuin illoin 2 minuutin ajan. Kuusivuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: Käytä hampaiden harjauksessa herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja valvo harjausta, jotta lapsi nielisi tahnaa mahdollisimman vähän. Muita Fluorituotteita käytettäessä tulee ottaa yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin.

Hellävarainen uutuus Apteq Sensitive Hammastahna on kehitetty vihloville hampaille, kuivalle herkälle suulle ja aftojen ja hammaseroosion ehkäisyyn. Se vaahtoaa ilman natriumlauryylisulfaattia. 10 % ksylitolipitoisuus estää kariesta aiheuttavien mutans streptokokki -bakteerien toimintaa, lisää syljen eritystä ja estää syljen pH:n laskua.

Sopii vihloville hampaille tehokkaan ja hellävaraisen Arginiini-kalsium -systeemin ansiosta.

Apteq Sensitive Hammastahna sisältää arginiinia ja kalsiumia. Arginiini–kalsium -systeemiä on tutkittu paljon vihlonnan ehkäisyssä niin välittömässä kuin pitkäkestoisessakin käytössä. Arginiini on tehokas, hellävarainen ja luontainen elimistössä ja ravinnossa esiintyvä aminohappo, joka kalsiumin kanssa muodostaa liukenemattoman yhdisteen sulkien näin hampaiden luukanavat.

Ehkäisee aftojen syntymistä ja kosteuttaa suuta

Sisältää limakalvoja hoitavaa betaiinia ja oliivinlehtiuutetta. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia, eikä muita limakalvoja allergisoivia tai ärsyttäviä ainesosia.

Ehkäisee tehokkaasti karieksen syntymistä

10 % ksylitolipitoisuus estää tehokkaasti kariesta. Sisältää fluoria 1450 ppm. Hankausarvo RDA 50 – tehokas puhdistus kiillettä vaurioittamatta.

 

Vesi, Ksylitoli (10 %), Piioksidi, Glyseriini, Sorbitoli, Kalsiumkarbonaatti, Arginiini, Betaiini (4 %), Oliivinlehtiuute (4 %), Poloxamer 407, Titaanidioksidi, Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Aromi, Selluloosakumi, Ksantaanikumi, Natriumfluoridi, Natriumbentsoaatti, Dinatrium-EDTA, Natriumsakariini, Anetoli, Karvoni , Mentoli. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Apteq Sensitive Hammastahnalla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)